Is een prijsstijging voor Bitcoin mogelijk? Mooie toekomst voor Monero & InQubeta?

Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.


De geweldige groei van de cryptomarkt in de afgelopen drie kwartalen heeft analisten enthousiast gemaakt over wat de toekomst in petto heeft voor deze groeiende sector. Voorspellingen van topanalisten omvatten een 3x stijging van de Bitcoin (BTC) prijs en een mooie toekomst voor Monero (XMR) en InQubeta (QUBE).

Bitcoin en Monero behoren al jaren tot de top van de altcoins, maar door de fenomenale stijging van InQubeta in de afgelopen maanden is het nu een directe concurrent van de andere twee.

InQubeta werd nog populairder nadat de presale-financiering $4,2 miljoen overschreed.


📈 Bitcoin mining: Veilig thuis, geen technische kennis nodig!
  • Advertentie
  • Rollman Mining


InQubeta: Nieuwe mogelijkheden ontdekken met AI en DeFi

InQubeta wordt aangedreven door Ethereum en biedt zowel startups als crypto-gebruikers manieren om groeikansen te scoren en financieel onafhankelijk te worden. Het platform heeft een native cryptocurrency genaamd de QUBE token die het officiële ruilmiddel is van het InQubeta ecosysteem.

Naast het bepalen van alle transacties en beloningen, speelt het token ook een belangrijke rol in het bestuur en veiligheidskader van het platform.

Daarnaast biedt het QUBE token je de mogelijkheid om passief inkomen te verdienen door middel van staken. Door te staken dragen tokenhouders bij aan het op peil houden van liquiditeitspools.

Gebruikers kunnen ook transacties valideren om het netwerk te beveiligen. In ruil daarvoor betaalt het platform de gebruikers uit in cryptocurrencies. Het InQubeta team onderhoudt een aparte pool voor staking beloningen die wordt gefinancierd door belastingopbrengsten.

De altcoin heeft ook een deflatoire token. In tegenstelling tot reguliere financiële instrumenten, buigen deflatoire cryptocurrencies niet onder volatiele markten of wanneer de inflatie hoog is.

Daarom wordt voorgeschreven dat het beschikbare aanbod van tokens altijd kleiner moet zijn dan de gevraagde hoeveelheid. Als het aanbod toeneemt door het toevoegen van meer tokens aan het ecosysteem, worden de extra tokens verbrand.

InQubeta heeft zowel crypto-gebruikers als analisten overtuigd met zijn transparante model dat ervoor zorgt dat startups of investeerders zich niet opgelicht of verwaarloosd voelen. Het is een van de beste crypto’s op de huidige markt, omdat het eerlijkheid en transparantie in DeFi-operaties bevordert.

Zonder formaliteiten of vervelend papierwerk stelt InQubeta beide partijen in staat om mogelijkheden te verkennen om hen financieel onafhankelijk en duurzaam te laten groeien. Het enige dat startups moeten hebben voor onboarding is een aanbod dat de beloning inhoudt die de investeerder krijgt als hij ervoor kiest om te investeren.

Deze beloningen worden getokentiseerd als NFT’s en vervolgens beschikbaar gesteld op een online marktplaats, waar investeerders de NFT’s kunnen beoordelen, evalueren en kopen met QUBE tokens. Omdat InQubeta de mogelijkheid van fractionalisatie biedt, kunnen deze activa in hun geheel of in kleinere delen worden gekocht. Gebruikers hoeven geen vast minimumbudget opzij te zetten om deel te nemen aan het QUBE ecosysteem.

MicroStrategy kocht 155 Bitcoin tokens in oktober

Bitcoin is een top crypto om in te investeren, die 15 jaar geleden voor het eerst werd gelanceerd via een whitepaper door een anonieme ontwikkelaar genaamd Satoshi Nakamoto. Het Bitcoin token is BTC.

BTC heeft een wereldwijde gebruikersbasis en ontleent zijn aantrekkingskracht aan het feit dat het een van de vroegst ontworpen cryptocurrencies is.  Om alle transacties op het netwerk te verifiëren en veilig te houden, gebruikt de Bitcoin blockchain het proof-of-work consensus algoritme, dat veilig wordt gehouden door een proces dat mining wordt genoemd.

Bitcoin kwam in het nieuws nadat softwareontwikkelaar MicroStrategy aankondigde dat het in oktober 155 BTC tokens had bijgekocht, waarmee het totale bezit op 6.607 eenheden kwam sinds het begin van het derde kwartaal van 2023. Aan het eind van oktober bezat het bedrijf uit Virginia 158.400 BTC-tokens met een waarde van $4,69 miljard.


🔔 Vandaag: €56 goud gratis


Analisten voorspellen een mooie toekomst voor Monero

Monero is een toonaangevende cryptocurrency die privacyverhogende technologieën gebruikt om gebruikers in staat te stellen om vertrouwelijke en niet-traceerbare transacties uit te voeren. Het gedecentraliseerde platform schrijft voor dat de adressen van alle gebruikers, of ze nu verzender of ontvanger zijn, anoniem moeten zijn om het aantal transacties met verkeerde adressen te verminderen.

Het maakt gebruik van technologieën zoals geheime adressen, Ring Confidential transacties en multi-authenticatie handtekeningen om zijn gebruikers verbeterde privacy te bieden. Het eigen token is XMR en is de afgelopen jaren populair geworden.


🎁 Deze week: Handel je eerste €10.000 in crypto helemaal gratis


Conclusie

De nieuwe reeks voorspellingen van topanalisten voorspellen een spannende markt voor cryptocurrency gebruikers.

InQubeta, Bitcoin en Monero hebben de afgelopen maanden een sterk groeimomentum behouden en hebben cryptobezitters geholpen om winsten te boeken. Gebruikers moeten een potentieel project echter evalueren op zijn nut voordat ze een investeringsbeslissing nemen voor de lange termijn.

Bezoek InQubeta Presale


Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.